Seminarium om utåtagerande beteende bland unga, 26.4-23

Seminarium om utåtagerande beteende bland unga, 26.4-23
26.04.2023

Vi på Decibel.fi önskar bjuda in er till vårt kostnadsfria, svenskspråkiga seminarium som ordnas onsdagen den 26.4 vid Korsholms Vuxeninstitut (Korsholmssalen), mellan klockan 12.00-16.00.

Detta seminarium tar fokus på olika typer av utåtagerande beteende bland unga, samt potentiella bakomliggande orsaker. Vi hör psykoterapeut Heikki Kurkiala och erfarenhetsexpert Kim Selänniemi tala om fenomenet ur två olika perspektiv. Decibel kommer även att berätta om vilka trender vi ser kring ungas mående just nu genom vår frågetjänst Våga Fråga.

Vi hoppas att den gemensamma eftermiddagen ger upphov till diskussion, ger verktyg, och samlar alla som är intresserade av ungas välmående.

Kom och tillbringa en aprildag med oss! Anmäl dig senast den 19.4 genom att mejla decibel@korsholm.fi. Vi bjuder på ett litet mellanmål i pausen, så meddela eventuella allergier/dieter vid registrering.

Du får gärna dela evenemanget! Alla är välkomna - från privatpersoner till representanter för sina yrkesgrupper, samt studerande. 

 Hälsningar,
Ungdomsinformatörer vid Decibel.fi
Erika Strengell (+358 44 7271519), Teresa Backas, Stinke Itäniemi och Lila Käki

P.S. Observera att detta ej är samma evenemang som vi ordnar den 12.4, när vi har ett finskspråkigt seminarium om s.k. hemmasittare. Man får dock gärna komma på båda!

Tillbaka