din story sinun tarinasi

Din story

Nu efterlyser vi på Decibel era egna berättelser ur era egna liv till vår blogg

(www.decibelfi.wordpress.com).
Ni unga som läser Decibel har varit med om allt möjligt i era liv. Det vill vi gärna höra om! Och vi vet att andra läsare också skulle vilja höra om era erfarenheter, för av andra lär man sig mera om Livet.

Så skriv in dina egna erfarenheter till oss! Det får handla om nästan vad som helst – precis som när det gäller frågorna till Våga fråga, så finns det inget som är för stort eller för smått. Vi vill gärna höra om allt från frihetskänslan i och med att få mopedkörkortet eller den gången du fick mens på gympatimmen till hur det är att ha en narkoman som storebror eller hur det kändes efter aborten flickvännen gjorde.

DU FÅR VARA ANONYM om du vill när din story publiceras på bloggen. Eller skriva ut hela ditt namn om du så vill. För statistikens skulle vill vi ungdomsinformatörer veta varifrån du är och hur gammal du är, men det behöver inte publiceras om du inte vill.

Texten får gärna skickas i ett vanligt Word-dokument och vara en halv till tre A4-sidor lång. Skicka väldigt gärna också med ett eller flera foton eller bilder som passar ihop med texten. Vi ungdomsinformatörer kommer att läsa igenom – så oroa dig inte för eventuella större stavfel, vi fixar. Vi förbehåller oss rätten att exempelvis putsa bort stötande eller ”triggande” meningar. Vi förbehåller oss också rätten att inte publicera sådant som vi inte finner givande för andra unga att läsa. Vi försöker även sprida ut publiceringstidpunkterna så att det inte exempelvis kommer tre på en dag och inget resten av veckan.

Sänd din story till oss via formuläret som finns här (Formulär för Din story) eller antingen via mejl på decibel[at]korsholm.fi eller via vår Facebook-sidas (facebook.com/decibelfi) meddelande-funktion.

Här kan du läsa tidigare berättelser:

Senast uppdaterad:
17.11.2016

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!