På gång

Ja vad är det som är på gång just nu? Vad händer riktigt ute i byarna - eller i hela landet?

På den här delen av Decibel tipsar vi om allt från ungdomsdanser och ungdomsfullmäktigeval i medlemskommunerna till filmkväll på ungdomsgården eller mediakunskapsvecka i hela landet. Allt som vi får nys om som vi tycker att någon av er där ute kunde ha nytta av att känna till att är på gång.

Kanske har vi något ärende till er, som till exempel att vi efterlyser era egna foton att illustrera våra sidor med. Kanske är det er kommuns/stads ungdomssekreterare som vill meddela att nu kan man söka kommunens sommarjobb, att ni kan pröva frisbeegolf inomhus under höstlovsprogrammet eller berätta att ni kan söka om att få fara på ungdomsutbyte till främmande land.

Ni kan även tipsa oss om vad som är på gång i ert hörn av Österbotten, som att ert gäng spelar revy eller ordnar band-kväll på UF-lokalen, att elevkåren samlar namnunderskrifter för att få en skolpsykolog eller att LAN ordnas i skolans gympasal en viss helg. Skicka ett mejl eller meddelande via Facebook åt oss bara, så lägger vi in det här och på Decibels framsida, så ser massor av österbottniska ungdomar det!

Senaste nytt
Senast uppdaterad:
15.10.2014

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2018 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!