Ihmissuhteet

Yhteiskuntamme rakentuu hyvin pitkälle ihmissuhteiden varaan. Toisiin ihmisiin solmimillamme suhteilla on suuri merkitys elämällemme ja hyvinvoinnillemme.


Ihmissuhteita on monenlaisia; suhteita kavereihin, poika- tai tyttöystävään, perheeseen ja sukulaisiin, työtovereihin jne. Listaa voidaan jatkaa loputtomiin. On tärkeää pitää mielessä, että toisiin ihmisiin solmimillamme suhteilla on suuri merkitys elämällemme ja että niitä tulisi sen vuoksi hoitaa mahdollisimman hyvin. Suuri suhdeverkosto on hyvä olemassa elämän eri vaiheissa. Ihmissuhteet tuovat elämään turvallisuutta ja vakautta. Ihmistä voidaan pitää laumaeläimenä, joka tarvitsee ympärilleen ryhmän tukea ja yhteenkuuluvuutta muiden ihmisten kanssa.

Ihmissuhteet

Ihmissuhteet-palstan alla olevia sivuja parannetaan ja laajennetaan silloin tällöin Decibel.fi:n nuorisotiedottajien toimesta. Se tapahtuu usein kun yhteistyökumppanien ja asiantuntijoiden kanssa tehtyjä Kuukauden teemoja tulee lisää. Teemat valitaan Decibelin Kysy Pois-palstalle tulleiden kysymysten ja muualta (esimerkiksi kouluterveydenhoitajilta, nuoriso-ohjaajilta tai mediasta) kuultujen suosituksien perusteella.

HUOM! Kaikki rakkauteen ja seksiin liittyvä löytyy samannimisen pääotsikon alta Decibelin Tietoa-osiosta. Sinne kuuluu siis myös flirttailu ja tyttö- ja poikaystävät.

Jos haluaisit lukea jostain lisää, nuorisotiedottajat ottavat ilomielin vastaan ideoita, vinkkejä ja toiveita sivulla Unohdimmeko jotain?