Decibels experter

Decibels experter

För att vi ska kunna svara sakligt, korrekt och proffsigt på dina frågor så har Decibel samlat ihop ett eget nätverk av experter att ställa dina frågor till.

Personerna här är alla yrkesmänniskor inom något område som du kan behöva hjälp inom som ung österbottning. En del av dem är även bra på flera saker och kunde höra till flera kategorier. Därför presenterar vi dem närmare här, både så att du ska veta att svaret på din fråga inte är något som slarvigt googlats fram. Experterna svarar frivilligt och utan ersättning. Målsättningen är att svara inom 5 arbetsdagar.

Om du undrar något mer över hur Våga fråga funkar, så kolla Instruktioner-sidan.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av Ungdomsakademin Luckan eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Cecilia Yrttiaho
Cecilia Yrttiaho
Ekonom och utvecklingspsykolog
Jag kan svara på frågor som rör ekonomi, studier och funderingar inför framtiden. Jag brinner även speciellt för ämnen såsom relationer och hur man kan bli bättre på att kommunicera med sina vänner och sin familj.