Decibels experter

Decibels experter

För att vi ska kunna svara sakligt, korrekt och proffsigt på dina frågor så har Decibel samlat ihop ett eget nätverk av experter att ställa dina frågor till.

Personerna här är alla yrkesmänniskor inom något område som du kan behöva hjälp inom som ung österbottning. En del av dem är även bra på flera saker och kunde höra till flera kategorier. Därför presenterar vi dem närmare här, både så att du ska veta att svaret på din fråga inte är något som slarvigt googlats fram. Experterna svarar frivilligt och utan ersättning. Målsättningen är att svara inom 5 arbetsdagar.

Om du undrar något mer över hur Våga fråga funkar, så kolla Instruktioner-sidan.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av Ungdomsakademin Luckan eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Lina och Linda
Lina och Linda
Uppsökare
Kan svara på frågor om: det mesta man kan tänkas fundera på från A till Ö, men speciellt frågor som rör vad man kan göra om man tappar lusten att studera/arbeta eller lämnar att sitta ensam hemma utan sysselsättning.