Snus

29.07.2021
Hej, hur många stockar snus får man ta med sig hem till finland från sverige för eget bruk? Snus
kix

Ungdomsinformatör Kix svarar

29.07.2021

Hejsan!

Mängden snus man får ta med sig in i Finland per kalenderdygn är högst 1000 gram (1kg), så du behöver hålla koll på hur mycket stockarna/dosorna väger. Vikten står på dem, men här är ett exempel som jag hittade på snusbolagets hemsida:
"En dosa portionssnus väger ca 40 gram. Om gränsen i landet du ska till t.ex. är 500 g snus motsvarar det alltså ca 12 fulla och en halvfull dosa portionssnus, eller nio fulla och en kvartsfull dosa lössnus, då lössnusdosor väger något mer."

Mvh, Kix

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hejj! Kan man på kotipizza använda flera pizzapass som totalt bildar 10 pass? Som tex 2 st på ett 2 st på ett och 4 på ett? Gäller det då eller måata man ha ett fullt?
Läs mera

Hej Decibel. Ni borde göra det enklare för oss som söker efter frågor från tidigare år. Jag är en person som söker efter en fråga som jag minns att jag ställde sommaren 2017. Men hemsidan och att ta s...
Läs mera

Hejsan, min flickvän vill ha blöja på sig. Det är inget problem för mig, jag tycker det är sexigt. Jag bara undrar var man kan köpa större modeller av blöjor?
Läs mera

Kuinka paljon siitä tulee decibeliä? Ja mikä on hyvä skoba?
Läs mera