Sommarjobb

23.03.2022
Hej ja har sökt sommar jibb i ex antal butiker men ingen hör av sig, skulle börja jobba i maj då.
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

23.03.2022

Hej,

Jag tycker att du skall försöka kontakta de ställen där du har sökt sommarjobb och fråga om de har hunnit se över saken. På många ställen har man nog inte bestämt om sommarjobbare ännu så ge inte upp hoppet, även om jag förstår att situationen stressar dig.

Det att man ringer eller dyker upp och frågar ansikte mot ansikte är oftast en positiv sak eftersom det tyder på att man har intresse och inte är rädd för att ta tag i saker. Så ta mod till dig och kolla upp saken.

Lycka till!

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! När börjar man samla vintersemester på ett jobb? Har nyligen jobbat över 1 år på samma arbetsplats (kontor) ifall det påverkar vad man jobbar med.
Tackar!
Läs mera

Hej!
Jag har läst olika delexamen inom bokföring, löneräkning, fakturering och bokslut på yrkesakademin. Är nu sugen på att starta egen bokföringsbyrå. Räcker detta som utbildning eller måste jag ha ...
Läs mera

Hej. Har ni några tips på ställen på nätet som man kan tjäna lite extra pengar på sådär utöver sitt jobb? Har hört om att det finns olika företag som betalar en slant (ganska liten dock) för att man t...
Läs mera

Hej! Jag skulle vilja prov jobba i Norge iaf en vecka elr något, inom bemanningsföretag
Jag är utbildad närvårdare. Men mina föräldrar tycker inte det iaf att jag ska behöva åka med någon annan isf. V...
Läs mera