Kärleken och sexet

Här kan du söka efter frågor i kategorin Kärleken och sexet!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Förälskad" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Förälskad.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Min pojkvän prioriterar inte mig
14.04.2018
Hej! Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän. Det känns inte som att han prioritetar mig alls lika mycket som förr, det är alltid något annat på gång. Är det inte jobb så är det träningar. Är det inte träningar så är det skola osv. Misstolka mig rätt, givetvis är det bra att han har saker att göra (vi går båda sista året på gymnasiet och är d...
Visa hela frågan och svaret
Hej! Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän. Det känns inte som att han prioritetar mig alls lika mycket som förr, det är alltid något annat på gång. Är det inte jobb så är det träningar. Är det inte träningar så är det skola osv. Misstolka mig rätt, givetvis är det bra att han har saker att göra (vi går båda sista året på gymnasiet och är därför helt lediga nu), men känner mig så "put aside" när han alltid har nånting som går före mig.
Vi hade ett litet break för snart två månader sedan (han ville ha det, inte jag) men han kom underfund med sina känslor och ville fortsätta, och då tänkte jag att han skulle engagera sig lite mer och faktiskt visa och säga vad han känner, men det är fortfarande jag som alltid skickar om vi ska hitta på något.

Jag älskar ju honom men känner mig så olycklig när det inte känns som att han bryr sig lika mycket om mig längre. Vad ska ja göra? Blir bara så fruktansvärt besviken... Olycklig
Sandra johansson
Praktikanten socionomstuderande Sandra J svarar:
Besvarad: 16.04.2018

Hej!
Vad tråkigt att du inte känner dig uppskattad av din pojkvän, så skall det ju inte vara!

Jag tycker du ska ta upp detta med honom. Berätta hur du känner och kom med föreslag vad du tycker ni skulle kunna förbättra på i ert förhållande, så du skulle kunna vara lycklig.

Om man har både jobb, skola ( i detta fall antar jag att läsa på studentskrivningar) och träningar så har man väldigt mycket på gång i livet. Kanske du skulle kunna föreslå ni skulle kunna göra något av aktiviteterna tillsammans? T.ex. Att träna tillsammans eller läsa på ämnen.

Om inte det blir några ändringar alls och du är fortsättningsvis olycklig tycker jag du ska fundera på vad som är bäst för dig. Ett sådant förhållande är inte bra för någon av er.

Hoppas det löser sig!
Kramar, praktikanten Sandra!

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Kärleken och sexet

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!