Min pojkvän prioriterar inte mig

14.04.2018
Hej! Jag känner mig inte uppskattad av min pojkvän. Det känns inte som att han prioritetar mig alls lika mycket som förr, det är alltid något annat på gång. Är det inte jobb så är det träningar. Är det inte träningar så är det skola osv. Misstolka mig rätt, givetvis är det bra att han har saker att göra (vi går båda sista året på gymnasiet och är därför helt lediga nu), men känner mig så "put aside" när han alltid har nånting som går före mig.
Vi hade ett litet break för snart två månader sedan (han ville ha det, inte jag) men han kom underfund med sina känslor och ville fortsätta, och då tänkte jag att han skulle engagera sig lite mer och faktiskt visa och säga vad han känner, men det är fortfarande jag som alltid skickar om vi ska hitta på något.

Jag älskar ju honom men känner mig så olycklig när det inte känns som att han bryr sig lika mycket om mig längre. Vad ska ja göra? Blir bara så fruktansvärt besviken... Olycklig

Praktikanten socionomstuderande Sandra J svarar

16.04.2018

Hej!
Vad tråkigt att du inte känner dig uppskattad av din pojkvän, så skall det ju inte vara!

Jag tycker du ska ta upp detta med honom. Berätta hur du känner och kom med föreslag vad du tycker ni skulle kunna förbättra på i ert förhållande, så du skulle kunna vara lycklig.

Om man har både jobb, skola ( i detta fall antar jag att läsa på studentskrivningar) och träningar så har man väldigt mycket på gång i livet. Kanske du skulle kunna föreslå ni skulle kunna göra något av aktiviteterna tillsammans? T.ex. Att träna tillsammans eller läsa på ämnen.

Om inte det blir några ändringar alls och du är fortsättningsvis olycklig tycker jag du ska fundera på vad som är bäst för dig. Ett sådant förhållande är inte bra för någon av er.

Hoppas det löser sig!
Kramar, praktikanten Sandra!

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar