Förstor kuk

19.02.2021
Hej min pojkvän har en så stor snopp å den går bara inte ini mig För stoooorrrr
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

22.02.2021

Hej,

Jag har anledning att tro att din fråga inte är seriös, men eftersom det finns de som faktiskt har problem av detta slag så skall jag besvara den ändå.

Ganska få killar har en så stor penis att det skulle vara fysiskt omöjligt att genomföra ett samlag, speciellt om vi talar om vaginala samlag. Ganska få tjejer är heller så trånga att det därför inte skulle lyckas. MEN det kan kräva tålamod från bådas sida eftersom man inte alltid kan förutse hur ett vaginalt samlag kommer att kännas. Anledningen till att många tjejer känner smärta första gången de har samlag är att de spänner sig. Detta är inte helt viljestyrt så tjejen kan bara till en viss grad påverka det genom att försöka slappna av. Det bästa man kan göra är att inte ha bråttom - och att ha ordentligt förspel innan killen försöker penetrera henne.

Det är en sak som många yngre personer kan ha svårt att göra - att ta god tid på sig. Ofta tror man att ingen märker att man är ovan eller nervös om man gör saker snabbt - medan det snarare är tvärtom. Om man är trygg i vad man håller på med så kan man ta tid på sig och njuta hela vägen. Det är inte meningen att sex skall göra ont eller kännas hotfullt. Inte heller är det meningen att första gångerna skall vara någonting man måste tvinga sig igenom. Lär känna varandra ordentligt fysiskt innan penetrativt sex blir aktuellt. Börja med att utforska varandra med händerna och lär er hur ni vill bli smekta. Sedan då ni är säkra på att den andra njuter så kan ni ta saken ett steg längre. Använd gärna glidmedel eftersom det minskar friktionen lite. Och om det gör ont så backar ni. Ju fler positiva erfarenheter man har desto mindre spänner man sig nästa gång.

Så sist och slutligen handlar det sällan om att någon del av kroppen skulle vara för stor eller en annan för trång - utan det handlar om hur man gör.

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Jag börjar på riktigt bli desperat, men ja e på aama gång rädd att då man äntligen slipper och ha sex, skulle man komma dirrekt. Nästan ända jag kan tänka på är att man sku slip å knull, snälla ge tip...
Läs mera

Hej
Jag undrar om min flickvän har rätt att bestämma om jag får se på porr eller inte? Hon vill inte att jag ska se på porr för att hon tycker det är fel att jag ser på andra flickor men jag fösöker r...
Läs mera

Hej,
Jag har ont i slidan och det kommer efter mens det var inte så förut men nu så gör det jätte ont även om jag inte har mens och jag har aldrig haft sex med någon.
Jag vet inte hur ska jag göra så ...
Läs mera

Hej! Jag har en crush på en tjej just nu och vi pratar ofta. Jag blir jätteglad av tanken av att vara ihop med henne och liksom allt omkring det förutom sex. Inte för att jag inte VILL ha det utan mer...
Läs mera