Kärleken och sexet

Här kan du söka efter frågor i kategorin Kärleken och sexet!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Förälskad" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Förälskad.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

kärlek
15.04.2018
hej jag heter Nathalie jag har en kille som jag är kär i vi känner att gå vidare i kärleken men vet inter ringt vad man kan mer göra än puss och hångla och mysa och sova över hos varandra har in några tips till oss
Visa hela frågan och svaret
hej jag heter Nathalie jag har en kille som jag är kär i
vi känner att gå vidare i kärleken
men vet inter ringt vad man kan mer göra än puss och hångla och mysa och sova över hos varandra
har in några tips till oss
ida sundqvist
Ungdomsinformatören Ida svarar:
Besvarad: 16.04.2018

Hej!

Va roligt att du har hittat någon som du gillar. Det finns mycket mera man kan göra än att pussas, hångla och mysa. Men naturligtvis är de en viktig del i förhållandet de också. Att Umgås och prata är jätte viktigt så man lär känna varandra bättre. Det är är ju ingenting ni måst sätta ut en tid för att ni ska prata, utan ni kan t.ex. hitta på olika saker att göra och på de sättet umgås ni och kanske kommer in på olika samtalsämnen av en slump bara. 

Så ni kan t.ex. gå ut och äta eller varför inte göra mat tillsammans, ta en promenad eller springtur, bio, en dag på stan, shopping, cafébesök. Om du har någon hobby så kan ni ju testa på den och samma andra vägen att om din kille har någon hobby så varför inte prova på den. 

Hoppas detta hjälpte :) 

Hälsningar Ida

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Kärleken och sexet

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!