Kärleken och sexet

Här kan du söka efter frågor i kategorin Kärleken och sexet!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Förälskad" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Förälskad.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Tappar ståndet
12.01.2018
Har stora problem med att behålla ståndet i mer än ca 30 minuter. Har provat tabletter och nu sprutor (cavaject 20-40 mg). Blir stressad då man känner att nu sjunker den ihop osv, sedan är det kört. Finns det sexterapi för sådant här? Varit ihop med samma kvinna i snart 40 år och haft problemen i flera tiotals år.
Visa hela frågan och svaret
Har stora problem med att behålla ståndet i mer än ca 30 minuter.
Har provat tabletter och nu sprutor (cavaject 20-40 mg).
Blir stressad då man känner att nu sjunker den ihop osv, sedan är det kört.
Finns det sexterapi för sådant här?

Varit ihop med samma kvinna i snart 40 år och haft problemen i flera tiotals år. slappis
Liselott 17 glad3
Ungdomsinformatören Liselott svarar:
Besvarad: 16.01.2018

Hej!

Vet du, i och med att det här är en tjänst riktad till 13-25-åringar, så är vi nog fel personer att svara på din fråga - vi har inte just den typ av expertis som behövs för just din typ av fråga. Så mitt förslag är att du kontaktar en sexualrådgivare eller sexualterapeut som servar hela åldersgaffeln. De brukar finnas i större kommuner/städer, både privat och via exempelvis centralsjukhus. Ett besök till läkare eller urolog kunde också vara bra.

Hälsar Liselott

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Kärleken och sexet

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!