Kärleken och sexet

Här kan du söka efter frågor i kategorin Kärleken och sexet!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kärleken och sexet" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Förälskad" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Förälskad.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Två bröder
13.02.2018
Jag har haft sex med två bröder olika gånger såklart. Men jag mår dåligt lver det när jag fortfarande är vänner me båda och båda har frågat lm vi ska ha samlag igen. Vad ska jag göra ?
Visa hela frågan och svaret
Jag har haft sex med två bröder olika gånger såklart. Men jag mår dåligt lver det när jag fortfarande är vänner me båda och båda har frågat lm vi ska ha samlag igen. Vad ska jag göra ?
tessi2016
Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar:
Besvarad: 16.02.2018

Hej.

Hmm.. Vill du ha sex med någon av dem igen? Jag kan tänka att det nog potentiellt kan leda till problem och konstiga situationer framöver om du fortsätter ha på g med dem båda. Och ingenstans skriver du egentligen huruvida DU själv VILL ha sex med nån av dem. Om inte du känner att DU vill så är det ju väldigt enkelt, då skall du inte göra det med någon av dem.

Eftersom de är bröder så måste du ta hänsyn till att det knappast skulle vara okomplicerat om de fick veta om varandra. Det kan hända att det inte blir en stor grej, men det kan också vara det beroende på vad de känner för dig. Så jag skulle absolut råda dig att ta reda på dina egna och deras känslor innan du gör något mer med någon av dem. Du har ju möjlighet att inte träffa dem - men de kommer ju oundvikligt att träffa varandra även i fortsättningen så ta hänsyn till det.

Kram

Tessi

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Kärleken och sexet

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från tekik till läkemedelsindustrin ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!