Kroppen

Här kan du söka efter frågor i kategorin Kroppen!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Kroppen" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Insidan och hälsan" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Insidan och hälsan.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

..
12.08.2017
De 2 senaste dagarna har jag haft mycket ångest och gråtit hela tiden av någon orsak. Jag känner mig så trött och jag vet inte varför. Mitt hjärta har också dunkat väldigt hårt ofta (igår natt fick jag en panikattack) så har fått andas i fyrkant lite nu som då. Jag tror jag är stressad över skolan. Ska gå mitt sista år på gymnasiet, mitt betyg är t...
Visa hela frågan och svaret
De 2 senaste dagarna har jag haft mycket ångest och gråtit hela tiden av någon orsak. Jag känner mig så trött och jag vet inte varför. Mitt hjärta har också dunkat väldigt hårt ofta (igår natt fick jag en panikattack) så har fått andas i fyrkant lite nu som då.
Jag tror jag är stressad över skolan. Ska gå mitt sista år på gymnasiet, mitt betyg är toppen och jag har förberett mig för skrivningarna hela sommaren. Jag har alltid varit den där duktiga flickan som siktat mot 9orna och 10orna (och fått dem!), och jag vill verkligen orka in i det sista nu då det gäller. Men jag tror jag har för stora krav, för just nu känns det verkligen som att jag skulle vilja ha medicin mot min ångest. Blev rädd att jag var deprimerad men såhär har det ju bara varit i 2 dagar, och imorse kändes allt helt bra som vanligt igen. Jag ska försöka prata med mamma då jag får ett tillfälle, men vill inte göra henne orolig heller. Har jag bara ett par dåliga dagar? (:)

Tack för din fråga! Den har nu registrerats och ungdomsinformatörerna kommer att svara på den eller skicka vidare den till rätt expert. Svar kommer så snart som möjligt men senast inom fem arbetsdagar. Du och andra kan redan nu kommentera din fråga, men kommentarerna kommer inte att synas innan ungdomsinformatörerna kontrolläst dem.

Skriv kommentar
Mollom CAPTCHA
Kommentarer

Undrar också vem skolläkaren är i min kommun och hur man kan kontakta henne. Det finns ingen info någonstans :(

(:) (12.08.2017)

Dölj

Tillbaka till Kroppen

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från teknik till läkemedelsindustri ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!