prostatacancer

10.10.2009
kan man få prosta cancer om man runkar för mycket?:O
18.11.2011

NEJ! Man kan inte få någon som helst form av cancer av att runka. Glöm allt du hört om vad som kan hända om man runkar för mycket. Det börjar inte växa hår i handflatorna, man blir inte knäpp, man får inte slut på spermier - det enda negativa som kan hända av att man runkar för mycket är att huden på snoppen och ollonet speciellt kan bli en smula röd och irriterad, alltså man kan få lite skavsår. Och då är det bara att ta det lite försiktigare och kanske smörja in den skavda huden med vanlig bassalva eller Bepanthen (reseptfritt på apoteket, brukar användas för tex bebisars irriterade rumpor eller just skavsår).

Om du oroar dig för just prostatacancer så kan jag berätta att det oftast är gamla män som får det, att det i många fall är genetiskt (alltså om farfar hade det kanske du får det som gammal, men bara kanske) och att de inte vet riktigt varför folk får cancer just där. En orsak kan vara en viss sexuellt överförbar infektion som heter trichonoma, eller något i maten vi äter. Om du undrar mer om prostata så sätter jag en länk här under.

Så oroa dig inte, fortsätt runka bara :)
Hälsar webbredaktören

www.protstatacancer.nu

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Omg

Min flickvän frågade i dag i skolan om hon får suga min penis och jag sa kanske i morgon men jag vet inte om det är rätt kan du hjälpa mig
Läs mera

Hej decibel!
Jag vet inte varför men jag är attraherad till min pappa. Jag har funderat på detta länge och kan inte hitta ett svar. Jag brukar ha sexuella drömmar om honom och det känns fel. Men ja k...
Läs mera

En tjej jag gillar frågade i dag om jag vill ha sex med henne men hon sa att vi borde göra det på skoltid vad ska jag göra?
Läs mera

Hej!
Jag är rädd att jag tänder på djur. Jag har några gånger onanerat till djur som har sex eftersom det fick mig att tänka på sex. Betyder detta att jag är attraherad av djur?
Läs mera