Sex & orgasmer

07.06.2021
Hej, är det möjligt att tjejen får en orgasm under sex om hon är under? Lost tjejj
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

10.06.2021

Hej,

Jo, det är möjligt MEN i de allra flesta fall så krävs det någon form av yttre klitorisstimulering för att tjejen skall få orgasm, och det är inte nödvändigtvis så lätt att åstadkomma om man som tjej ligger under. Men olika tjejer är byggda olika och det handlar om massor av olika faktorer hur lätt det går för henne.

Våga berätta vad som känns skönt för just dig. Om du har sex med en partner så är ni ju två stycken på plats och båda två skall då samsas om vad man göra (annars kan man lika gärna sköta det själv.).

Och det är helt okej att känna sig lite lost ibland, det gör nog alla. Men man måste inte heller veta allting redan från början utan man får ta reda på.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! Jag har alltid haft svårt att lista ut min egna sexuella läggning men nu för tillfället är jag ute som bisexuell både för mig själv och några vänner. Känner mig jätte bekväm och är glad att jag ä...
Läs mera

Hej jag är rädd. Vill inte att nån ska räkna ut vem jag är och vilka jag pratar om men länka gärna till nånstans där jag kan få hjälp för behöver få prata om det här innan nåt händer.
Läs mera

Hej jag har ett problem har varit tillsammans med min kille i snart ett år och jag har helt tappat sexlusten men bara för honom. Dom fösta månaderna var det inget problem men i vintrast tappade jag ba...
Läs mera

Hej!
Jag undrar som tjej vad man ska göra efter sex? Även fast killen inte kommer inne i en? Är det något skillt man ska göra som tex gå på toa.
Läs mera