Stånd hela tiden

24.11.2021
Hej, nu e de så att jag har stånd hela tiden d jag e med min flickvän. Vi har varit ilag 6 månader och kag trodde det skulle försvinna, men har konstant fast vi bara sitter bredvid varandra. Varför är det så? Vad kan jag göra? Kommer det alltid vara så?

Ps. Ibland kommer det lite även i byxorna inte mycket men väldigt lite Snopplappen
Malin W N

Barnmorska och sexualrådgivare Malin svarar

26.11.2021

Hej, 

Att ha stånd väldigt ofta är inte onormalt på något sätt! Och sen tänker jag att du tycker väldigt mycket om sin tjej, och dessa känslor uppmuntrar såklart din penis att bli hård! Det kommer att gå över, jag lovar! 
Och att ha stånd när man sitter bredvid någon man tycker väldigt mycket om, får penisen att reagera ännu mer - då spelar både närhet och känslor in. 
Men var inte orolig, du är alldeles normal och det kommer lugna sig. Jag tänker att det bästa du kunde göra är att prata om det med din tjej! Det finns inget att skämmas över! 

Kram!
Malin

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej jag är en 14 årig kille jag vet inte riktigt vad jag ska använda för att raka mig där nere för att det känns konstigt ifall jag skulle använda min pappas rakapparat/ sax
Läs mera

hej hur kan man få större penis min är 3cm med stånd
Läs mera

Är jag beroende av att runka om jag hela tiden måste röra vid könsorganet ingen skillnad om det är kväll, morgon eller dag, eller fast föräldrarna är hemma , men då så rör jag som så att di inte vet ...
Läs mera

Vad händer om en pungkula spricker? Kan man åtgärda det om det skulle hända ?
Läs mera