”bölder”

22.02.2021
Har många små ljus bruna små ”bölder på penis skafte, ser ut som många ljusa födelsemärken. Vad kan det vara? är rädd att jag har könsjukdom!!!

Ungdomsinfo- och rådgivningstjänsten UngInfo.fi svarar

01.03.2021

Hej,

 

nu har jag fått svar av experterna, de svarar såhär:

"Hej och tack för din fråga. Det är svårt att säga vad det är eftersom vi inte har sett hurdana bölder det är frågan om eller vet hur länge du haft dem. Det finns olika sjukdomar som kan orsaka blåsliknande utslag på penisen, bland annat genitalherpes. Andra symtom som kan uppkomma ifall det är frågan om herpes är svidande i området kring blåsorna eller vid urinering och ibland till och med feber och muskelvärk. Ifall det skulle vara frågan om herpes eller någon annan könssjukdom är det viktigt att du får vård både för att lindra dina symtom och för att minska på smittsamheten. Om du har haft oskyddat sex och det finns risk för att det är frågan om en könssjukdom rekommenderar vi att du kontaktar läkare."

Sköt om dig,

hälsningar UngInfo

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej jag har ollongsträng och kan dra ner den typ till mitten av kuken när jag har stånd
Läs mera

Hej jag är inte omskärd men har kort förhud o olloner e torr o irriterad, va ska jag göra?
Läs mera

Hej, jag undrar om det finns nått bra sätt att ta bort hår "där" på. Har rakat men då det kliar hela tiden vill jag inte göra dt. Har förstått att man kan använda typ socker?
Läs mera

Hej,
Jag slog i pungen igår och den är fortfarande öm idag om man rör den. Borde jag söka hjälp?
Läs mera