Liten kuk

22.05.2021
Hej, ja e en kille på 18 år som har riktigt liten kuk. Va ska ja gör? 6cm slak och 12cm i stånd Eddie
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

25.05.2021

Hej,

Det kan säkert upplevas som ett problem om du jämför dig med saker du ser t.ex. i porrfilmer - eftersom skådespelarna där generellt är väldigt välutrustade, men det betyder inte att det skulle vara porrfilms-penisarna som är det "normala".

Medelstorleken för en vuxen finländsk man är runt 14 cm, så med tanke på det så är du inte alls avvikande.

Sen handlar det främst om hur man använder sitt verktyg. Oavsett om det är tjejer eller killar du är intresserad av så handlar sex till största delen om att se personen man är med - inte att man har ett gigantiskt organ. Det är ju inte bara penisen som används vid sex, utan hela kroppen och framför allt hjärnan. Ett fel som många killar gör är att tillskriva sin penis all betydelse, antingen så att de upplever att den är så stor och mäktig att den sköter hela jobbet (fel!) eller att den är så liten och obetydlig att det är dömt att misslyckas hur de än gör (fel!).

Lär känna din partner ordentligt och ta reda på vad hen njuter av, då menar jag inte bara penetration utan kyssar och beröring och fantasier i största allmänhet. Det är inget fel på din kropp! Så du har ingenting att känna dig självmedveten över. Om både du och din partner lägger ert fokus på att sex skall vara skönt och partnern i fokus så kommer det att bli bra oavsett.

Snälla sluta stressa, du är helt normal.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej

Vi killar i klass ska gå till skolsyster och kollo våra penisar.Är det en undersök man brukar göra,? vad gör skolsyster om hon upptäcker nåt annorlunda med penisen och pungen:?
Läs mera

Min vänstra testikel är lite större än min högra och den händer också lite längre ner är detta normalt??
Läs mera

Hej, många snackar om glidmedel ska användas vid onani. Men kan man använda sitt saliv? Eller vilken funkar bäst ?
Läs mera

Hur länge får man runka innan det blir farligt för en 13 åring
Läs mera