Problem!!

29.01.2020
Hej! Jag är en tjej som är 17 år. Jag har en pojkvän och vi har varit tsm i ca 3 år. Jag har liksom alltid varit jätte kär i honom, men nu känns det typ som att jag håller på att tappa känslor eller nåt, jag tänker inte på honom och jag har inte samma behov av att vara i hans närhet som förut.
Jag har även 2 andra killar som typ crushar på mig, och de är verkligen intresserade av mig fast jag har pojkvän och det märks tydligt. Jag tycker typ om att de gillar mig och blir liksom glad av det på nåt vis. Och ibland känns det lite som att jag hellre är i deras närhet (är nog ganska bra kompis med dehär två killarna också), men är lite orolig över mig själv ifall jag kommer börjar tycka om någon annan eller om det är normalt att det kan vara såhär att man tappar lite känslor för den man är tsm med?!? Egentligen tror jag nog att jag innerst inne älskar min pojkvän mest av allt.. tacksam för svar!
moa.lillkaas

Praktikant Socionomstuderande Moa svarar

30.01.2020

Hej!

Det är en knepig situation du är i och jag tror att endast du kan avgöra vad som är rätta svaret.

Jo, det är vanligt att förhållanden går i vågor, ibland känner man mer och ibland känner man mindre. Samtidigt tänker jag att ni har varit tillsammans ganska länge för att vara så unga. Båda utvecklas hela tiden och det är vanligt att man börjar växa ifrån varandra. Kanske fundera över varför du blir så glad av att de andra tycker om dig? Är det för att du också känner något för dem eller blir du glad av uppmärksamheten?

Kom ihåg att känslor inte går att styra och ibland måste man lyssna på vad de säger <3

Lycka till!

Kram, Moa

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.