Snoppen växer inte

24.05.2021
Jag har haft könshår väldigt länge, har spermier och hår under armhålan. Men penis storleken ändras inte. Jag fyller snart 15 och är orolig. Anonym
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

25.05.2021

Hej,

Du skriver att du snart fyller 15, så med tanke på din ålder så är det helt normalt att kroppen ännu är mitt i processen att utvecklas från ett barns kropp till en vuxens. Jag känner inte många 15-åringar vars kroppar ser ut som vuxna människors, och det gäller givetvis alla delar.

Jag förstår att du är otålig, men försök att ha tålamod och försök undvika att jämföra dig med andra. I din ålder är det väldigt vanligt att människor har kommit olika långt i sin utveckling, men det betyder inte att det skulle vara "fel" på dig bara för att din process inte är klar. Framför allt skall du undvika att jämföra din kropp med vuxna människors, och då menar jag i all synnerhet de nakna människor man ser i porrfilmer. En naken skådespelare i en porrfilm är INTE normen för hur "vanliga" människor ser ut. Skådespelarna väljs ju ut till sina roller just för att de ser ut på det sättet de gör - inte för att alla ser ut eller skall se ut som dem.

Var snäll med din kropp, den gör sitt bästa hela tiden.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej

Vi killar i klass ska gå till skolsyster och kollo våra penisar.Är det en undersök man brukar göra,? vad gör skolsyster om hon upptäcker nåt annorlunda med penisen och pungen:?
Läs mera

Min vänstra testikel är lite större än min högra och den händer också lite längre ner är detta normalt??
Läs mera

Hej, många snackar om glidmedel ska användas vid onani. Men kan man använda sitt saliv? Eller vilken funkar bäst ?
Läs mera

Hur länge får man runka innan det blir farligt för en 13 åring
Läs mera