Kuk mot ansikte

15.01.2021
Ööh är de sexual abuse ti klappa sin flickvän på pannan med snabeln? (Dosiln) YOgrandpa
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

18.01.2021

Hej,

Det beror nog väldigt långt på vilken typ av förhållande ni har och vilka gemensamma regler ni har för fysisk kontakt. Jag kan föreställa mig att många tjejer skulle uppleva att det verkligen inte är okej - men jag vet också att det finns förhållanden där detta inte skulle vara ett problem utan mer en kul grej. Så rent objektivt så finns det kanske inte någon regel om detta som skulle gå att tillämpa i alla förhållanden eftersom alla är olika.

Om du är osäker på hur just din tjej känner inför det så är det henne du skall fråga - eftersom det i så fall är hennes gränser du överskrider.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, ibalnd när man skickar med olika personer och lär känna nya, så hânder dst ju sejj att nån fråga vad man tkr om en viss person. Om denne råkar vara någon som utsatt en för det ena och det andra, ...
Läs mera

Hej

Tror jag gillar tjejer.Får jag brukar smygtittade på tjejer i duschen efter man har varit på gym och på stranden.Brukar fantisera om att ha sex med person av samma kön.Hur får jag reda på om ja...
Läs mera

Hej min pojkvän har en så stor snopp å den går bara inte ini mig
Läs mera

Hej! Jag har några frågor som jag funderar över

Är chansen större för mig eller andra tjejer att bli gravida om killen kommer mer? Asså att det kommer mer utlösning när killen kommer i snippan.
Jag h...
Läs mera