Omg

15.10.2021
Min flickvän frågade i dag i skolan om hon får suga min penis och jag sa kanske i morgon men jag vet inte om det är rätt kan du hjälpa mig .
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

25.10.2021

Hej,

Jag tror att du redan själv vet svaret på din egen fråga. Sex är någonting man för då man är fysiskt och psykiskt redo för det och om båda två vill - och eftersom du själv skriver att du inte vet om det är rätt så tror jag att du/ni inte ännu är redo för den typen av förhållande.

Med tanke på din ålder så förlorar du ingenting på att vänta några år ännu. Det betyder inte att du inte skulle få tänka på sex, fantisera eller bli upphetsad, men det betyder att det är bra att man väntar tills man är säker på att båda två vill och att man kan ta ansvar för det som händer. Och jag tror inte att ni är där ännu.

Njut av att ta det långsamt. Sex försvinner ingenstans trots att ni tar tid på er. Lär känna varandra och njut av alla steg på vägen, som att röra vid varandra, kramas och kyssas. Ni har hela livet på er att ha sex sedan då ni är mogna för det, men den tid ni är i just nu kan ni inte få tillbaka senare så njut av den.

Kram,

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! Tänkte fråga att jag och min pojkvänn prövade på sex för första gången men han fick inte in den. Nästa dag så försökte vi på nytt med samma resultat, var inte ens nervös på båda gångerna. Börjar ...
Läs mera

Varför runkar jag varje dag?
Läs mera

Hej jag har sett att det finns såna kondomer med färg och smak.
Är dom till om man ska suga? För min kompis hon sa att de är till för det och att de kan smaka typ godis.
För jag vill testa munsex med ...
Läs mera

Hur får man stor snopp
Läs mera