Gamla urvalsprov?

18.05.2022
Hej!

Kan man se gamla urvalsprov någonstans? abc och d
luckan

UngInfo svarar

20.05.2022

Hejsan!

Du kan oftast se gamla urvalsprov på olika skolors webbsida, så om du är intresserad av ett specifikt urvalsprov på en specifik linje och skola rekommenderar jag att du går in på den skolans webbsida. Om du inte hittar det på skolans webbsida kan du alltid kontakta studieservice på den specifika skolan. 

Tyvärr är det inte alla utbildningar som publicerar tidigare års urvalsprov, så det beror lite på vilken linje du är intresserad av. 

Mera information kan jag inte ge dig för tillfället när jag inte vet vilken utbildning specifikt du funderar på. 

Lycka till! 

Med vänliga hälsningar, Louise Mannil, Koordinator på Luckan Unginfo 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! Kan man studera två ämnen på åbo akademi på samma gång, som en sorts ”kombi” examen (t.ex filosofi och matematik). Menar inte biämnen, utan som två huvudämnen.
Läs mera

Hej,

Har gått två år i skola för att utbilda mig till sjukskötare (fyra års utbildning) och jag har märkt att det inte alls är rätt utbildning för mig, så undrar om jag slutar skolan nu hur länge jag...
Läs mera

Kan man använda tex oparfymerad salva som ”glidmedel”?
Btw hur jag än försöker så kan jag inte komma Hjälp vad ska jag göra
Läs mera

Hej, jag har en fråga. Kan en lärare tvinga en elev att måsta ha t.ex en engelskapresentation framför hela klassen? Jag hatar att presentera framför klassen och får varje gång panik och kan knappt läs...
Läs mera