Wish

21.05.2020
Är nätbutiken Wish pålitlig och hur är deras produkter? Har hört rykten om lurendrejeri och dålig kvalitét men också positiva saker. Tänkte fråga här istället för att googla :) Tack! wish?
Ida klippt

Ungdomsinformatör Ida svarar

22.05.2020

Hej!

Det är precis så som du skriver i din fråga - vissa produkter är av bra kvalitet och vissa är av sämre kvalitet. Det är olika företag som säljer sina produkter via Wish, allt kommer inte får ett och samma företag. Så det är bra att kolla upp lite extra innan man klickar hem. 

Om du beställer därifrån - så skulle jag rekommendera att kolla på "Butiksrecensioner" vad köpare har skrivit. En del kan även ha satt upp bilder på produkten. Så då får man en ganska bra bild hur produkter verkligen ser ut.

Hoppas detta gav dig svar på din fråga! :) Ta hand om dig!

Hälsningar Ida

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej!
Jag undrar om jag kan få studiestöd. Jag undrar vad kraven är.
Läs mera

Hej!
Jag är studerande som i början hade otroligt svårt att komma igång med studierna och när jag äntligen gjorde det fick jag burn out efter ett år eftersom jag hade dubbla studier, tyckte det sku g...
Läs mera

Hej,
Jag går i terapi för bland annat ångest, och kommer ansöka om rehabiliterande psykoterapi från FPA. Det jag undrar är ifall man kan söka om ersättning i efterhand för de besök man haft innan man ...
Läs mera

Hejsan, jag undrar vad det kostar för en privatperson att ta ett coronatest?
Jag har hört så många olika rykten allt mellan 180-300€ vilket jag tycker låter som jättemycket pengar?
Stämmer det här? Är...
Läs mera