Penisstorlek preferens

21.07.2021
Hej decibelexperter! Jag undrade vad är din personliga preferens för penisstorlek? Jag vet att det finns mer i sex än bara storlek, men det är fortfarande intressant att veta :) Frodo
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

21.07.2021

Hej,

Jag brukar undvika att tala om mig själv här, eftersom sex och sexualitet är någonting som är väldigt individuellt. Men i detta fall tror jag att det finns många som tänker som jag. (givetvis också de som tänker annorlunda, men nu var det ju jag som blev tillfrågad.) Min personliga preferens för penisstorlek är att penisen sitter på en person som förstår att sex inte handlar om penisstorlek.

Att ha sex med en person som bara funderar på hur bra/dålig hens kropp ser ut är oftast inte speciellt lyckat, och samma sak gäller både de fall där personerna har för höga eller för låga tankar om sig själva. En liten penis betyder inte att sexet kommer att vara otillfredsttällande - och en stor penis betyder inte att sexet garanterat blir bra. Det handlar till absolut störst del om vilken kemi och kommunikation man har sinsemellan.

Det är ganska samma sak som att fråga människor om de tycker om stora eller små bröst. En del svarar garanterat att de föredrar stora - andra att de föredrar små - men jag tror att majoriteten faktiskt inte bryr sig om storleken eftersom det inte handlar om brösten utan om personen de sitter fast på.

Så mitt ärliga svar på din fråga är att det inte spelar så stor roll så länge personen känns rätt.

Kram,

Tessi

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! Jag har alltid haft svårt att lista ut min egna sexuella läggning men nu för tillfället är jag ute som bisexuell både för mig själv och några vänner. Känner mig jätte bekväm och är glad att jag ä...
Läs mera

Hej jag är rädd. Vill inte att nån ska räkna ut vem jag är och vilka jag pratar om men länka gärna till nånstans där jag kan få hjälp för behöver få prata om det här innan nåt händer.
Läs mera

Hej jag har ett problem har varit tillsammans med min kille i snart ett år och jag har helt tappat sexlusten men bara för honom. Dom fösta månaderna var det inget problem men i vintrast tappade jag ba...
Läs mera

Hej!
Jag undrar som tjej vad man ska göra efter sex? Även fast killen inte kommer inne i en? Är det något skillt man ska göra som tex gå på toa.
Läs mera