Fake Supreme

01.03.2018
Hej! Det går en viss liten -06 skithög i min skola som har på sig fake Supreme hupparis och yeezys. Han berättar åt folk att han har äkta och ibland så skryter han om det. Ville bara veta om det är okej att slå ner honom met aluminim slagträn för att läxa upp honom. Ville bara ha professionell åsikt på bra slagträmärken, har ni några förslag? Skulle helst villa höra hans ben krossas och klirra mot metallen. Bästa hälsningar ... ! ;)

x
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

02.03.2018

Hej.

Jag tycker att din fråga är obehaglig, och hoppas att du jobbar lite med dig själv. (Och nu menar jag ju DIG som har skrivit frågan, inte killen som bär namnet du undertecknade med.)

Dels vet du ju redan att våld är fel, oavsett om det är fysiskt (som det du fantiserar om) eller psykiskt - som den mobbning du gör dig skyldig till. Du vet säkert att mobbning är olagligt och straffbart, och det du skriver skulle eventuellt kunna klassas som hot om våld. Du kommer antagligen att knycka på axlarna och fnissa lite (för det är så din typ brukar reagera) men jag hoppas ändå att du tar några minuter att tänka på hur du behandlar andra, och vad det säger om dig.

För det andra tycker jag att du skall strunta i vad andra har för kläder, vilka märken de har och huruvida de är äkta eller inte. VEM BRYR SIG?? Det känns som en fullständigt onödig sak att bli upprörd över huruvida killen säger att hans kläder är "äkta" fast de inte är det. På vilket sätt påverkar det din värld?

Kanske är det i själva verket så att du är lite avundsjuk över att han gör/vågar göra/vågar vara någonting som du inte vågar. Fundera över varför du blir så provocerad av honom.  Det är alla gånger coolare att vara cool än att vara en douche.

Hälsningar

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej!
Jag är en 14-årig tjej som har ett problem. Min bästa kompis har börjat ljuga JÄTTEMYCKET OM ALLT HELA TIDEN. Och det märks alltså jag fattar när hon ljuger och ibland frågar jag lite försiktigt...
Läs mera

Hur kan jag hjälpa en självmordsbenägen vän?
Läs mera

Hej.. Tror jag gör så att jag går rakt på sak..
En av mina absolut bästa kompisar går igenom nån typ av krissituation. Mer info i hemliga rutan.
(Och, ja, jag vet att det står att man inte ska lägga h...
Läs mera

Hej,
Har på senaste haft jätte svårt med att jag tycker jag pratar för mycket. Jag är jätte rädd att köra över andra och prata för mycket. Har någongång frågat personer om de tycker jag pratar för myc...
Läs mera