Polare

19.12.2020
Ja vill ha piercing i penisen ollonet var kan man göra en Vill veta
kix

Ungdomsinformatör Kix svarar

23.12.2020

Hejsan!

Jag gissar att du syftar på en Prins Albert-piercing, det är en av de vanligaste genitalpiercingarna för män, och den går genom ollonet. Just nu är det tyvärr så att det är väldigt få professionella piercare här i landet som gör sådana genitalpiercingar (och med en sån här typ av piercing ska man absolut uppsöka en professionell studio), så du kan hamna att resa en lite bit för att få den gjord. Exempelvis görs den i Helsingfors vid Paradise och vid Body CTRL.

För ett litet insider-tips om du inte vill resa så långt och kan tänka dig att vänta en stund ännu så håller Fist of Needles i Vasa för tillfället på att skola upp en piercare (Jonas N) som också kommer lära sig att göra genitalpiercingar på män (de andra piercarna gör för tillfället genitalpiercingar bara på kvinnor). Eftersom han ännu är i inlärningsfasen så kommer det nog ta ett tag ännu innan han börjar göra genitalpiercingar, men om du är intresserad så går det alltid att skicka ett mejl dit och säga att du vill att de ska ta kontakt med dig sen i det skedet.

Lycka till!
Mvh, Kix, piercare

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Har många små ljus bruna små ”bölder på penis skafte, ser ut som många ljusa födelsemärken. Vad kan det vara? är rädd att jag har könsjukdom!!!
Läs mera

Fortsättning på min förra post.
Så... Kan ni lista lite olika fysiska saker som vanligtvis leder till omskärning?
Att betala vid nån privatklinik låter inte alls intressant, så kanske det kan "råka" u...
Läs mera

Hej! Har haft en tanke som har snurrat på i huvedet ungefär i ca 5-6 år, nämligen att omskära mig. Vet inte varför, men på nått sätt känns det så extremt lockande men samtidigt inte pga at det skulle ...
Läs mera

Hej jag är 15 år och snoppen är lika liten dom när jag va 10 år. Har läst en del och det står ju att det ska va pappas gener men min brosha som bara är 1 är äldre än hade var fullvuxen där nere vid 14...
Läs mera