Sent svar

27.06.2022
Hej
Jag skickade in en fråga för mer än 3 veckor sedan och har inte fått nått svar. Ni skrev att ni skulle skicka vidare till expert så det är säkert det som dröjer men tänkte bara kolla att det inte hänt nått misstag. Menar int alls att stressa vill bara vara säker att inte ni fått svar men glömt. (Länk till frågan jag ställde finns in hemliga rutan)
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

29.06.2022

Hej,

Förlåt att svaret dröjer. Din fråga har blivit skickad vidare men tyvärr har vi inte fått ett svar från experten ännu. Tack för ditt tålamod! Vi lägger in svaret så fort vi får det.

Tessi

 

Update: Kix här, jag har nu svarat på din fråga!

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej, jag tänkte jag skulle åka på kryssning med min pojkvän som är 18+ och jag själv är 17. Kan jag göra de eller behöver jag nåt slags intyg?
Läs mera

Hej jag har en hund som har tuggat sönder min 500€ plattång jag undrar om det finns nån ställe som skulle kunna laga den (sladden ör helt av)
Läs mera

Hej Decibel:) Vill först börja med att tacka er för det arbete ni gör för unga. Det är så skönt att veta att man kan skriva hit om det är något man funderar på utan att bli dömd av någon. Så tusen ta...
Läs mera

Kör på motorvägen varje dag och jag vill köra in i en stolpe i 140km/h. Idag har jag fått nog på livet det blir ju aldrig bättre har försökt allt men har så jävla ångest å ja e så jävla värdelös på al...
Läs mera