Utebliven mens, gravid?

19.11.2020
Jag fick sperma i munnen, spottade ut det. Hånglade med killen. Han slickade sina fingarar och lade fingrarna i min slida. Kan jag ha blivit gravid av det om jag hade ägglossning några dagar senare? Skulle det finnas chans att det fanns spermier på hans fingarar?

Har inge preventivmedel och har inte haft sex. Har annars sånånär regelbunden mens. Har varit väldigt stressad över det här så kan det vara därför mensen är sen? Men det känns exakt som att jag skulle ha mens pga. värk i nedre ryggen och i magen som jag brukar ha då jag har mens, så jag blir lite förvirrad då det inte kommer något blod.
Tessi klippt

Hälsovårdare och sexualrådgivare Tessi svarar

20.11.2020

Hej,

Du behöver inte oroa dig. Du kan inte bli gravid på det sätt du beskriver.

Det finns många olika orsaker till att mensen kan vara sen, men jag tror uppriktigt inte att du behöver oroa dig över att graviditet skulle vara orsaken i detta fall. Mer sannolikt är det att mensen är sen för att du stressar, eller av någon helt annan anledning. Din kropp är inte en maskin, och den påverkas hela tiden av allting du gör, t.ex. hur du sover, hur du äter, vad du äter osv osv.

Ta det lugnt och var snäll med dig själv så kommer mensen att komma.

Kram

Tessi

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej! Jag tog mitt p-piller vid ca 10:30 idag, sedan gick jag ner (hade inte ätit frukost) och skulle kissa men märkte att jag behövde bajsa då också! Märkte då att det var väldigt löst och kom relativ...
Läs mera

Hej Igen

Jag fråga om det är farligt för kvinnan ha sex om gravid.Vilken sexställen är bäst.?
Läs mera

Hej

Är det Farligt för kvinnan ha sex om hon är gravid.?
Läs mera

Hej jag skaffade p stav i juni 2020 pga att jag var dålig på att komma ihåg mina minipiller som jag tagit sedan sommaren 2019. Innan jag lag in p staven så vägde jag ca 63 kg och nu väger jag ca 73 kg...
Läs mera