Själen

Här kan du söka efter frågor i kategorin Själen!

Välj i menyn (till vänster på större skärm) under sidan "Själen" från vilken underkategori du vill se lista på frågor och svar, eller klicka i den underkategorin i sökfönstrets mittfält. Väljer du exempelvis sidan "Humöret och måendet" visas de frågor som ställts i den kategorin och sökfönstret gäller bara frågor inom Humöret och måendet.

För att söka på alla frågor i arkivet, använd sökfönstret på sidan Frågor och svar och för att söka på hela portalen (även från Information, Påverka, På gång osv) använder du stora sökfönstret högst uppe på den turkosa delen på varje Decibel-sida.

Decibels egna ungdomsinformatörer och expertnätverk svarar på frågor från de 11 egna medlemskommunerna, medan frågor från andra kommuner besvaras av UngInfo eller Ungdomsliv - Nuortenelämä här på Decibel.

Sök frågaStäll en fråga

Känslig för vibbar
10.07.2018
Hej! Det här är kanske en ovanligare fråga men jag vet inte riktigt vart jag annars skulle vända mig och ni verkar ta reda på mycket. Kolla frågan i hemliga rutan
Visa hela frågan och svaret
Hej! Det här är kanske en ovanligare fråga men jag vet inte riktigt vart jag annars skulle vända mig och ni verkar ta reda på mycket.

Kolla frågan i hemliga rutan
Liselott 17 glad3
Ungdomsinformatören Liselott svarar:
Besvarad: 11.07.2018

Hej!

Jodu, den var både ovanligare - och svårare eftersom du skrivit allt i hemliga rutan ;) Svårt att svara något vettigt utan att avslöja för mycket då. Men vi kan säga kort och gott att du söker efter ett medium i trakten. Och det var inte lätt att hitta, nä, för alla kanske inte vill marknadsföra sig vitt och brett på nätet med tanke på olika sorters troll. Men skam den som ger sig. Jag vet en. Två kommuner bort fågelvägen från dig. Och jag vet att hen umgås i ett gäng med likasinnade med liknande förmågor. Så ja, kanske vi kan ta reda på rätt mycket ändå här på Decibel. Men jag vet inte om hen vill att hens förmågor ska komma fram på nätet, så jag ska fråga hen först. Isåfall kan du tex mejla mig din epost på decibel@korsholm.fi.

Kram, Liselott

Hej! Hen gav mig några namn, så mejla Decibel@korsholm.fi så får du dem :) /Liselott

Skriv kommentar
Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Dölj

Tillbaka till Själen

Mera information:

OBS! Vissa frågor & svar kan ha några år på nacken (finns redan tusentals frågor med svar i arkivet), och eftersom allt från teknik till läkemedelsindustri ständigt förnyas och förbättras kanske inte fakta i svaren längre är aktuella. Ställ då din fråga på nytt, så får du färsk information. Den 18.10.2013 förnyades även hela portalen Decibel.fi och alla tidigare frågor flyttades innan dess över till ett nytt webbhanteringsprogram. Därför kan det se ut som om att exempelvis frågor från 2011 besvarats först i augusti 2013, fastän de besvarats i medeltal bara några dagar efter att de ställdes.

Senast uppdaterad:
04.08.2017

Deltagande kommuner:

Jakobstad
Kaskö
Korsholm
Korsnäs
Kristinestad
Kronoby
Malax
Nykarleby
Närpes
Pedersöre
Vörå

 

Kontaktuppgifter

decibel[at]korsholm.fi +35844 7277 911

Sepis ungdomsinfocenter Bölesundsvägen 10 B 65610 Korsholm Finland Fakturering: Decibel, inköp 333, Centrumvägen 4, 656610 Korsholm Finland

Vad är Decibel?

Decibel.fi är Österbottens egen tvåspråkiga ungdomswebbportal
med information, rådgivning och möjlighet att påverka.

ungdomsinformations och radgivningstjanst vaaka mustavalko 3

Samarbetspartners

Undervisnings- och Kulturministeriet
Koordinaatti
Projektet Regional koordinering av ungdomsinformation och -rådgivningstjänster i Österbotten, Mellersta Österbotten och Syd-Österbotten
© Decibel.fi 2018 | Decibel.fi innehar upphovsrätten till denna sida | Om du önskar kopiera, vänligen källhänvisa och meddela oss!