Pris för botox i vasaområdet/Finland

17.09.2018
Hej, jag har inte hittat något pris för att förstora läpparna, jämna ut huden och rynkor, omforma näsa/käklinje och andra föryngrings-procedurer.
Menar nödvändigtvis inte botox, utan även andra medel man injicerar som håller i sig mellan 6-18 månader.

Hittar pris för allt annat än detta på flera hemsidor så bara en uppskattning av prisklassen räcker för mig! oliv-ia
Liselott klippt

Ungdomsinformatören Liselott svarar

21.09.2018

Hej oliv-ia!

Hm, jag undrar om det kan vara så att om du inte hittar prisuppgifter för just den här sortens behandling, så erbjuds den helt enkelt inte - åtminstine inte av just de kliniker mm du googlat fram? Nu vet jag ju inte vad du googlat på, så det är lite svårt att säga var du ska pröva härnäst. Men ett förslag är att ta direkt kontakt med någon lämplig klinik och fråga upp ifall de antingen erbjuder det du söker, men inte så ofta eller gärna att de skulle ha satt upp det på sin prislista på nätet, eller vet vem som kan tänkas erbjuda den här behandlingsformen. Det kanske lönar sig att kolla i grannländerna också, både västerut och söderut. Är det något väldigt nytt, så kanske det bara hunnit till storstäderna ännu? Ett annat förslag är att höra med den person som du först fick nys om den här sortens behandling av. Pröva också att googla på andra språk.

Lycka till :) Kram, Liselott

 

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Hej!

Jag har en ”outie” navel (hela hålet tas upp av en ”boll”). Kan man göra navelpiercing ändå?
Läs mera

hej hur kan jag göra mitt förhud trängre för de är så löst nu och tycker inte om det. Det är på ett sätt lite obehagligt och skulle de finnas nån smörja som man kan köpa eller någånting bara, för att ...
Läs mera

Tjena,
Ja jag har väl inte bästa självförtroendet men har väl alltid tyckt att jag utseendemässigt ser ful ut. Mina vänner frågar mig varför jag inte tar några bilder och lägger ut på mig själv, hit...
Läs mera

Egentligen vill jag bara testa och se ifall denhär frågan syns, eftersom den senaste frågan jag ställt inte syns, så här kommer frågan igen i hemliga rutan ifall den inte skickats innan:
Läs mera