Stringien käyttö

21.06.2022
Eikö tyttöjen ole vaikea käyttää stringejä? Luulisin, että ne olisivat aika epämukavat pyllyvaossa. Ja eikö ne hankaa häpyhuulia?
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

22.06.2022

Hei,

Stringejä on paljon eri mallisia ja niiden käytössä olennaisinta onkin löytää juuri itselle sopiva malli - semmoinen, joka ei hankaa tai tunnu epämiellyttävältä pyllyvaossa tai alapäässä muuten. Hyvät stringit, jotka sopivat juuri omalle keholle, eivät hankaa mistään tai tunnu epämukavilta. Toki, jos käyttää huonon mallisia tai vaikka liian pientä kokoa stringeistä, voivat ne hangata ja tuntua epämukavilta.

Moni nainen ei tykkää käyttää stringejä ollenkaan ja alushousuja löytyykin monen mallisia, jotta jokainen löytää itselle miellyttävimmät.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Sellaista tänne tulin kysymään, että onko normaalia jos sormettaminen ei tunnu yhtään miltään? Olen kyllä testaillut kehoani paljon, mutta en tunnu saavan mitään nautintoa jos laitan sormet tai jotain...
Lue lisää

Minulla roikkuu jokin kummallinen juttu in my guzzi
Lue lisää

Moi oon 13v tyttö ja haluisin itsetyydyttää mutta mä en tiiä millä kun ei voi porn kauppaankaan mennä :( ja onks normaalii et valko vuoto on vihertävää?
Lue lisää

Olen 17-vuotias tyttö. Rintojeni kasvu alkoi noin 5-6.-luokalla, mutta eivät ole sen koommin kasvaneet. Nännit ovat myös pehmeät ja laajat eivätkä ikinä kovat. Tämä tuottaa minulle suurta häpeää enkä ...
Lue lisää