seksiä aina iltaisin

04.10.2020
Hei. Onko realistista odottaa, että kun löytää puolison, seksiä voisi olla sen jälkeen joka ilta?
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

08.10.2020

Hei,

Kysyit, onko realistista odottaa, että parisuhteessa harrastaisi seksiä päivittäin. On vaikeaa antaa yksinkertaisesti myöntävää tai kieltävää vastausta, koska siihen liittyy moni asia.

Osittain ihmisten seksuaalisen vietin voimakkuus vaihtelee. Jotkut haluavat seksiä usein – joka päivä tai monta kertaa päivässä. Näin ehkä tapahtuu erityisesti suhteen alussa, kun kaikki on vielä uutta ja jännää. Toisilla taas ei ole niin suurta halua, vaan voi riittää, että harrastaa seksiä joka toinen päivä tai kerran viikossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei olisi yhtä rakastunut tai kiinnostunut, vaan yksinkertaisesti siihen ei ole samallaista halua. Kun on ollut yhdessä jonkun aikaa, on täysin normaalia, ettei seksiä harrasteta yhtä usein kuin suhteen alussa. Lisäksi halut voivat vaihdella eri aikoina. Iässäsi on tavallista, että on valmis seksiin koko ajan, mutta on myös täysin normaalia, että voi tulla kausia, kun ei ole yhtä kiinnostunut ja se ei tarkoita, että jotain olisi välttämättä vialla.

Optimaalisin tilanne olisi, jos löytäisi kumppanin, jolla olisi aikalailla sama vietti kuin itsellä ja tällöin mikään ei estä harrastamasta seksiä päivittäin – se tietenkin vaatii molempien suostumuksen. Koskaan ei ole oikein pakottaa toista tai syytellä siitä, ettei halua.

Toivon, että löydät kumppanin, jonka kanssa halut kohtaavat. Tsemppiä!

Terveisin, Tessi

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi! Onko olemassa kuinka monta asentoa, jossa kaksi miestä voi olla samaan aikaan yhdynnässä naisen kanssa? Voivatko miehet työntää peniksensä yhtä aikaa emättimeen ja peppuun, vai pitääkö rytmi olla...
Lue lisää

Miten yhdyntä oikein tapahtuu pojan ja tytön välillä? Kovettuuko siitin ihan luonnostaan ja miten mennään sisäkkäin? Mitä sit tapahtuu kun ollaan sisällä?
Lue lisää

Olen miettinyt liukuvoiteita. Vaikuttaako lämmittävä liukuvoide niin, että laukeaminen tapahtuu nopeammin? Ja viivästyttääkö viilentävä liukuvoide vastaavasti laukeamista?
Lue lisää

Heippa. Tässä on 27-v nainen. Haluaisin saada nautintoa pyllyseksistä, mutta en ole saanut sitä. Käytämme tosi paljon liukkaria, ja sitä laitamme vasta, kun olen kiihottunut ja kostunut. Emme siis hät...
Lue lisää