fråga

14.01.2022
Hej

Jag är en tjej på 12 år.Har köpt ett par string trosor.Vet inte om jag vågar säga det till mina föräldrar.Folk tycker gu att det är olämpigt att att tjejer har det när dom är så unga.Vet att min mamma använder string.Men det kanske är mer ok att vuxna kvinnor har det på sig.
246399748 2695126664121826 7117926327733149219 n

Utvecklingspsykologistuderande Jenna Vastaa

17.01.2022

Hej!

Stringtrosor är något som kanske kan upplevas som mer vuxet, men det behöver inte vara så. Sist och slutligen är det ju bara underkläder, och det är du själv som bestämmer vad du vill ha på dig. Stringtrosor är också något som flera använder för praktiska orsaker. Med vissa kläder till exempel kan man tycka att det ser bättre ut när ingen trosrand syns, men det är helt individuellt vad man tycker. Sedan finns det vissa som upplever stringtrosor som obekväma. Det är viktigt att komma ihåg att stringtrosor inte heller är något man måste ha för att andra har det, utan det är ens eget beslut.

Det är absolut inget du behöver berätta till dina föräldrar, men det kan bra hända att de märker det t.ex. när de tvättar tvätten. Ifall dina föräldrar skulle ta upp det, kan du helt enkelt förklara att du ville testa ha ett par. Jag tror dock inte att dina föräldrar kommer reagera eller bry sig alltför mycket.

Lycka till!

//Jenna

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hej

Vet inte vad jag ska göra.Min pappa har ny flickvän hör när dom har sex då kan jag inte sova.Ska säga till henne och pappa att det hörs inom väggen.?
Lue lisää

Alltså min pappa är typ deprimerad och det är som kaos här hemma ibland. Min mamma och pappa har det lite svårt med varandra just nu och de bråkar/argumenterar nästan varje gång de börjar prata med va...
Lue lisää

Vad kan man göra om man varje vecka börjar tänka på sin döda farmor pågrund åv de goda minnen vi hade och att jag kunde ha varit mera med henne före hon dog i 2016. Jag blir så ledsen när jag tänker p...
Lue lisää

Skriver i hemliga rutan eftersom jag inte vågar skriva här
Lue lisää