Mille kannattaa runkata

13.06.2018
Mille kannattaa runkata? Egmil
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

20.06.2018

Hei Egmil ja kiitos kysymyksestäsi!

En täysin ymmärtänyt viestistäsi, tarkoitatko mille/mihin kannattaisi siemennesteen antaa tulla runkatessa vai mitä keinoja/ajatuksia/materiaalia kannattaa runkatessa hyödyntää.

Apuna / tehosteena runkkaamisessa voi käyttää liukuvoidetta tai seksikaupoissa myytäviä tekovaginoita ja tekoanuksia sekä muita seksileluja. Kiihottumisen tukena voi toimia esimerkiksi eroottinen kirjallisuus ja etenkin oma mielikuvitus. Voit ajatella runkatessasi itseäsi kiihottavia asioita. Ihmiset kiihottuvat hyvin erilaisista asioista ja mielikuvista, joten on vaikea sanoa näin ulkopuolisena, mille juuri sinun kannattaa runkata.

Siemennesteen voi antaa tulla vaikkapa paperinpalalle, kondomiin, omalle keholle ja pestä sen sitten pois, vessanpönttöön tai suihkuun. Hygieniasta kannattaa huolehtia joka tapauksessa.

Runkkaamisesta ja kiihottumisesta voit lukea lisää esimerkiksi Sexpon sivuilta: https://www.sexpo.fi/neuvonta/nettineuvonta/sooloseksi-tekee-hyvaa.html
sekä Väestöliiton nuorten sivuilta: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/itsetyydytys/

Nautinnollisia hetkiä sinulle!

Terkuin, Riina – Nuortenelämä.fi

Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.