nettiselain

20.03.2020
Eikö Internet Explorer selainta voi käyttää enää ensi kuussa, jos sen tuki loppuu?
DecibelAppSOME

En Decibel-expert Vastaa

20.03.2020

Hei,

Internet Explorer 11 selaimen uusimman version tuki ei sinällään ole loppumassa vaan siihen julkaistaan vielä kriittisiä tietoturvapäivityksiä. On tosin muistettava että Microsoft suosittaa siirtymään Microsoft Edge:n käyttäjäksi. Microsoft Edge löytyy jo valmiina uusimmista Windowsin versioista, kuten Windows 10. Muita vaihtoehtoja ovat muun muassa Mozilla Firefox ja Google Chrome.

Kaikki tämä riippuu tietty siitä mihin nettiselainta käyttää. On olemassa tiettyjä vanhempia nettisovelluksia kuten kirjanpito-, työaikaseuranta- tai muita vastaavia ohjelmia jotka edellyttävät Internet Explorerin käyttöä. Toisaalta ohjelmankehittäjät voivat myös ilmoittaa että eivät enää tue tiettyä nettiselainta tai sen versiota. Tässä kohtaa noudattaisin ohjelman kehittäjän suosituksia.

Terveisin

Johan

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onkohan nykyisin vielä sellaisia kylätappeluita? Olisi joskus mukava tapella jyskää oikein kunnolla.
Lue lisää

Miten matkustaa Vaasasta Osloon ekologisesti
Lue lisää

Jos instagramissa ilmiantaa jonkun muun antaman kommentin (kaverini kuvaan), ja jos kommentti poistetaan, niin saako kaverini ilmoituksen poistetusta kommentista.
Lue lisää

Onko normaalia/tavallista, että nyt kun olen joululomalla koulusta, ei tee mieli olla kauheasti ystävien kanssa vaan olla vaan kotona yksin tai perheen kanssa. En asu kaupungissa, en kai eristäydy lii...
Lue lisää