tulostimen käyttö

05.12.2019
Vieläköhän mustesuihkutulostin alkaisi toimia kolmen vuoden käyttötauon jälkeen? En ostanut siihen silloin uusia väripatruunoita, kun ei ollut oikein mitään tulostettavaa. Nyt taas olisi. Kannattaako siihen enää ostaa musteita? Ovatko tulostuspäät kuivettuneet pilalle? Mitä tapahtuisi, jos tulostimen näytön kautta yrittäisi puhdistaa ne? Tulostimeni on HP Photosmart 5520 ja sen on kuusi vuotta vanha.
18.12.2019

Moi!
Aina voit kokeilla jos saat enään mustetta paperille kun tulostat jotain. Toki, niin kuin kirjoitat niin tulostin ei oo käytetty kolmeen vuoteen joten voi hyvin olla että väripatruunat ovat kuivuneet. 
Patruunien hinnat vaihtelee hinnoissa paljon riippueen jos ne ovat HP-omat tai sitten jonku muun valmistajan patruunat. 
Uusi vastaava tulostinta tulee halvemmaksi mutta ota huomioon että uusissa tulostimissa on noin 50-60% mustetta patruunassa. 

Toivottavasti sait vastauksen kysymykseen :)
Hyvää joulua, Sammen

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Mistä voisi saada yksityishenkilön puhelinnumeron? Kaikenlaisia numeropalveluita on kai paljonkin, mutta olisiko mitään ilmaista palvelua. Jos ei täysin ilmaista ole, kunpa olisi edes joku suht halpa ...
Lue lisää

Hei, miksi decibelillä ei ole omaa chattia? Tämä kysymyspalsta on hyvä, mutta minusta voisi olla chat pari kertaa viikossa.
Silloin saisi kysymyksiin vastauksia nopeammin eikä tarvitsisi odottaa useam...
Lue lisää

Irwin laulaa Ryysyranta-laulussaan, että virtti on ainoa viljelyssarka. Mitä se virtti oikein tarkoittaa?
Lue lisää

En ole pystynyt oikein saada itseäni millään tavalla itkemään viime vuodesta asti. Monesti, minulle vain tulee hieman surkeampi olo, mutta ei sen enempää tai vähempää, kun taas monesti muut ovat sanon...
Lue lisää