Keho

Täällä voit hakea kysymyksiä kategoriasta Keho!

Valitse Kysymykset ja vastaukset -valikosta (vasemmassa reunassa), tai valitse keskellä olevasta hakukentästä, Kehoon kuuluvien kategorioiden alta se aihe, josta haluat nähdä listan kategoriaan tulleista kysymyksistä ja vastauksista. Jos valitset esim. aiheen ”Sisäpuoli ja terveys”, näet kaikki kyseiseen kategoriaan tulleet kysymykset, ja jos teet hakuja, saat tuloksia vain kyseisestä kategoriasta.

Hakeaksesi kaikista arkiston kysymyksistä, käytä Kysymykset ja vastaukset -sivun hakukenttää ja halutessasi hakea koko sivustolta (siis myös tietoa-sivuilta, Vaikuta!-osioista ja Ajankohtaista-palstalta jne), käytä sivustomme ylälaidassa turkoosilla pohjalla olevaa hakukenttää.

Hae kysymysLähetä kysymys

Lisätietoa:

HUOM! Jotkut kysymykset ja vastaukset voivat olla useamman vuoden takaa (portaalimme arkisto sisältää jo tuhansia kysymyksiä ja niiden vastauksia), ja koska kaikki alat aina tekniikasta lääketeollisuuteen uudistuvat koko ajan, voi vastausten asiatieto joskus olla vanhentunutta. Esitä siinä tapauksessa kysymyksesi uudelleen, niin saat ajankohtaista tietoa sinua askarruttavasta asiasta. 18.10.2013 Decibel.fi -nettiportaali uudistui ja näin ollen kaikki aiemmat kysymykset siirrettiin uuteen sisällönhallintajärjestelmään. Tästä syystä voi näyttää siltä, että esim. 2011 tulleisiin kysymyksiin olisi vastattu vasta elokuussa 2013, vaikka niihin todellisuudessa on vastattu vain muutamia päiviä niiden esittämisen jälkeen.

Päivitetty:
10.07.2017

Osallistuvat kunnat:

Kaskinen
Korsnäs
Kristiinankaupunki
Kruunupyy
Maalahti
Mustasaari

Närpiö
Pedersöre
Pietarsaari
Uusikaarlepyy
Vöyri

 

Yhteystiedot

decibel[at]korsholm.fi
+358503450501, +358447277955, +358447277911

Nuorisotiedotuskeskus Sepis Bölesundintie 10 B 65610 Mustasaari Suomi Laskutus: Decibel, ostoreskontra 333, Keskustie 4, 656610 Mustasaari Suomi

Mikä Decibel on?

Decibel.fi on Pohjanmaan oma kaksikielinen nuorisoportaali, joka tarjoaa tietoja, neuvoja ja mahdollisuuden vaikuttaa.

nuorten tieto ja neuvontapalvelu vaaka mustavalko

Yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Koordinaatti
Nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen aluekoordinointimalli Keskipohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Etelä-pohjanmaalla

© Decibel.fi 2007-2013 | Decibel.fi pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön | Jos haluat kopioida, merkitse lähde ja ilmoita asiasta meille!