pyllyn nuoleminen

19.12.2021
Onko tämä hyväksyttävää tai muuten ok, kun 16 vuotiaan pojan suurin haave on päästä nuolemaan tytön pyllyä? Olisi mahtavaa ensin riisua, hyväillä hellästi puristelemalla, ja sitten pyöritellä kieltä pyllyssä ja työntää kieli pyllyreikään sisään. Tämä halu on herännyt viime kuukausien aikana ja tullut koko ajan voimakkaammaksi.
kristiina annila

Kätilö ja seksuaalineuvoja Kristiina Vastaa

28.12.2021

Hei!

Se on täysin ok ja sallittua, kunhan molemmat teistä ovat yhtä mieltä asiasta. Peräaukon alue on hyvin tuntoherkkä ja toisilla voimakkasti seksuaalista mielihyvää aiheuttava alue.
Tärkeintä tietysti tässä on ehdoton hygienia, ja se, että samalla kerralla ei mielellään hyväillä suulla sukuelimiä, ettei peräaukolla olevia normaaleja ihobakteereita pääse virtsateihin.
Rohkeasti vain kokeilemaan!

Terkuin Kristiina, seksuaalineuvoja

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Pitäisikö koulussa liikuntatuntien jälkeen pestä myös esinahan alta? En ole tehnyt sitä tähän asti. Tuntuisi oudolta vetää esinahkaa taakse toisten poikien nähden. Yksi poika on useamman kerran runkan...
Lue lisää

Minkä takia vatsa on välillä tosi laihana mutta välillä tosi turvonnut ja näyttää siltä että ois oikeesti raskaana? Välillä se on tosi iso vaikkei ois just syöny.
Lue lisää

Mikähän on syynä, että minä en ole koskaan nähnyt märkiä unia? Olen 16v poika, ja vähän harmittaa, kun ei niitä ole ollut kertaakaan. Jotkut kaverini ovat kehuneet minulle, että seksiunet ovat ihania,...
Lue lisää

Miksi pojista on niin mukavaa nähdä paljaita tissejä?
Lue lisää