Pyllyn tuijottaminen oudoksuttaa

13.12.2021
Mistä johtuu, että miehet katsovat aina naisen pyllyä? Luulisi, että huomio kiinnittyisi ensin kasvoihin, jos vaikka kulkee kaupungilla. Eikö ihmisen kauneus kuvastu juuri kasvoista? Vai ajattelevatko miehet ja naiset tästä eri tavoilla? Itsestäni vaan tuntuu oudolta, jos tuijotetaan pyllyä.
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

14.12.2021

Hei,

Olisi tosiaan kummallista, jos miehet tuijoittaisivat aina naisten pyllyjä. Takapuolen tuijottamista ei voi yleistää kaikkiin miehiin, eikä katse suuntaudu aina takapuoleen. Toki jotkut miehet pitävät naisten takapuolia viehättävinä ja katse voi vahingossa tai tahalleen suuntautua takapuoleen, mutta sitä ei tule yleistää. Katse kiinnittyy usein myös kasvoihin, johonkin muuhun ruumiinosaan tai yleiseen olemukseen. Riippuu täysin ihmisestä, mitä pitää toisessa osapuolessa viehättävänä – se ei riipu sukupuolesta.

Takapuolen tai jonkun muun ruumiinosan varsinainen tuijottaminen voi tuntua kohteesta epämieluisalta, joten hyvien tapojen mukaan on parempi pitää oma katse kurissa ja kunnioittaa toisten yksityisyyttä.

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Pitäisikö koulussa liikuntatuntien jälkeen pestä myös esinahan alta? En ole tehnyt sitä tähän asti. Tuntuisi oudolta vetää esinahkaa taakse toisten poikien nähden. Yksi poika on useamman kerran runkan...
Lue lisää

Minkä takia vatsa on välillä tosi laihana mutta välillä tosi turvonnut ja näyttää siltä että ois oikeesti raskaana? Välillä se on tosi iso vaikkei ois just syöny.
Lue lisää

Mikähän on syynä, että minä en ole koskaan nähnyt märkiä unia? Olen 16v poika, ja vähän harmittaa, kun ei niitä ole ollut kertaakaan. Jotkut kaverini ovat kehuneet minulle, että seksiunet ovat ihania,...
Lue lisää

Miksi pojista on niin mukavaa nähdä paljaita tissejä?
Lue lisää