Ensam?

10.07.2013
Jo jag undrar om ni typ har några tips till en om man känner sig ensam sent på kvällarna? Som nu, jag känner sig mig ganska ensam just nu när jag skriver det här, och undrar alltså om ni har några tips? Som något man kan göra för att känna sig bättre, någon man kan tala med (Som inte sover kl. 1 på natten...) Och jag undrar också varför jag känner mig så jätte ensam nu, fast jag inte gjorde det igår kväll. Varför känner jag mig så ensam ibland, och ibland inte?

Ensam
15.07.2013

Hej, kära ensam.
Det är ledsamt att du känner dig ensam :(
Hoppas det iaf bara är på kvällen, så att du inte känner dig ensam hela tiden.
Om man gillar att läsa böcker så är man aldrig ensam, det finns också massa med ljudböcker på Bibban så kan man ligga bekvämt i sängen och lyssna. Det finns ju både spänning, romantik och humor. Om man lätt känner sig lite ensam och nedstämd kunde säkert nån av Sune eller Bert böckerna vara helt kul. Man vrider sig av skratt mellan varven.

Klockan 1 på natten sover väl nog en hel del, men antagligen är det fullt pådrag på tex fb, chatta med någon där.

Det att du ibland känner dig ensam och ibland inte kan ha olika orsaker, oftast brukar allt sånt kännas mera då det blir tyst och stilla i huset. Man brukar skämta att allt känns mycket värre på natten eller om man är hungrig eller trött.
Lyssna på musik kan ju också vara en sak att pröva. Eller radio, så är det både prat och musik.
Att se nån film kan ju också vara bra. Men överlag ska man undvika att sitta framför en skärm av något slag när man ska gå och lägga sig. Alltså helst inte tv eller dator.

Jag håller nog mest fast vid att du hittar nån bra bok, är det nu sen en vanlig pappersbok eller en ljudbok, det bestämmer du själv :)

Kramar från ungdomsinformatören Sanna

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.