Milloin penis kasvaa yli 18 senttimetriä pitkäksi

01.04.2018
Milloin minun kyrpäni kasvaa yli 18 senttimetriseksi Jakaja

Kouluterveydenhoitaja/seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

03.04.2018

Hei,

Olet varmaan kuulut sen jo ennenkin, mutta kaikki ihmiset kehittyvät eri tahtiin ja kohti omaa ainutlaatuista lopputulosta. Ottaen huomioon että normi-penis täällä Suomessa on n. 14 cm ei siis ole todennäköistä että kaikki penikset kasvaisivat niin isoiksi kun 18cm. Keskiverto penis on suunnilleen 14 cm, mutta se tarkoittaa myös sitä että 9cm on yhtä "normaalia" kuin 19cm.

Peniksen koosta ei kannata ottaa stressiä. Et oikeastaan pysty mitenkään vaikuttamaan asiaan, joten murehtiminen on aivan turhaa. Kunhan otat kumppanisi huomioon ja keskityt häneen niin seksielämäsi tulee olemaan mahtava, riippumatta siitä kuinka iso tai pieni kalusi on.

Haleja

Tessi

1 Kommentit

  • Joni maisema 01/04/2018 1:35am (5 vuotta sitten)

    Olen 47 ja penikseni on vieläkin vain 11 metriä

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hei! Olen aika hiljainen ja ujo, mutta kuitenkin puhun ihmisille. Olen koulussa kuullut, että jotkut vihaavat minua vaikken ole tehnyt mitään. Olen kuullut eniten eräältä pojalta kun on puhunut kavere...
Lue lisää

Ovatko karjalan kieli ja karjalan murre kaksi eri asiaa?
Lue lisää

Kuinka suuri osuus Suomessa toimivista lääkäreistä on lääketieteen tohtoreita? Ja mikä on lääketieteen lisensiaattien ja lääketieteen kandidaattien osuus?
Lue lisää

Hei,

Olen suorittanut kaksoistutkinnon, ja olen nyt ammattikorkeakoulussa mutta ala ei kiinnosta minua ja tuntuu väärältä. Ongelma on vain se, että haluaisin opiskelemaan fysikaalisia tieteitä helsin...
Lue lisää