pyllyn nuoleminen

14.12.2019
Kysymykseni koskee suuseksisuojan käyttöä. Onko tarpeen käyttää suuseksisuojaa, kun nuollaan pyllyä? Eikö suojan käyttäminen tee tilanteen hyvin vaikeaksi? Jos pitäisi työntää suuseksisuoja pyllyvakoon ja pyllyreikään, että voisi nuolla. Onko eroa seksitautien tarttumisvaaran suhteen nuollaanko emätintä vai peräaukkoa?

Miia Vastaa

02.01.2020

Hei,

Kiitos kysymyksestä.

Suuseksisuojan käyttö on suositeltavaa aina suuseksin yhteydessä. Annettaessa suuseksiä naiselle, siihen on oma suojansa, miehelle suuseksiä annettaessa on kondomi kätevä suoja. Käytettävä suoja riippuu tietenkin siitä, kenelle suuseksiä annetaan. Mikäli suuseksiä annetaan miehen peräaukon seudulle, voi tietenkin miettiä, voisiko siinä käyttää naisille tarkoitettua suuseksisuojaa. Erilaisia suojia löytyy ainakin netistä, kuin myös apteekeista suojia voi kysellä.

Suojaamattomassa seksissä, on sitten kyseessä yhdyntä tai suuseksi, on aina mahdollista saada seksitauti. Suuseksissä seksitaudin voi yhtälailla saada niin suuseksin antaja kuin saajakin. Suosittelen suojautumaan, mikä on tarkoitukseen paras suoja, löytyy rohkeasti kokeilemalla. Tuorekelmu ei kuitenkaan toimi luotettavana suojana.

 

Miia Prepula

Terveydenhoitaja, Seksuaalineuvoja

 

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.