kurvikas tyttö

31.05.2021
Mitä tarkoittaa, kun isot pojat sanovat joskus, että joku tyttö on kurvikas.
Tessi klippt

Terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

01.06.2021

Hei,

Kun jotain tyttöä sanotaan ”kurvikkaaksi”, sillä yleisesti tarkoitetaan sitä, että hän on kehittynyt, ts. hänellä on lantio ja rinnat. Eri ajanjaksoina on ollut erilaisia kauneusihanteita, jotka ovat määritelleet, miltä vartalon ”tulisi” näyttää ollakseen täydellinen. On kuitenkin muistettava, että KAIKKI vartalot ovat samanarvoisia – ovat ne kurvikkaita tai ei.

Terveisin, Tessi

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Tuntuu vain tällä hetkellä ja on monesti tuntunut että en riitä ja ulkonäkö paineet ovat suuret.. En tiedä mistä saisin lisää motivaatiota olen vain silloin iloinen kun olen kavereiden tai perheen kan...
Lue lisää

Minua kiinnostaisi tietää missikisojen arvosteluperusteista. Mihin seikkoihin siinä oikein kiinnitetään huomiota? Kumpaako pidetään tärkeämpänä, kasvojen kauneutta vai vartaloa? Kuinka "tarkasti" siin...
Lue lisää

Olen lähiaikoina ruennut ajattelemaan, vaikuttaako kielen asento suussa hampaiden asentoon? Tai siis voiko hampaat mennä entistä vinommaksi kun kieli painaa ylähampaita vasten?
Lue lisää

Haluisin irokeesin, mutta vanhemmat ei tykkää ajatuksesta yhtään. Sanoivat, etten koskaan aikuisenakaan sitä saa ottaa. Aikuisena tosiaan ajattelisin leikkauttaa, siitä tulisi kova riita. Mitä teen?
Lue lisää