Milloin penis kasvaa yli 18 senttimetriä pitkäksi

01.04.2018
Milloin minun kyrpäni kasvaa yli 18 senttimetriseksi Jakaja

Kouluterveydenhoitaja/seksuaalineuvoja Tessi Vastaa

03.04.2018

Hei,

Olet varmaan kuulut sen jo ennenkin, mutta kaikki ihmiset kehittyvät eri tahtiin ja kohti omaa ainutlaatuista lopputulosta. Ottaen huomioon että normi-penis täällä Suomessa on n. 14 cm ei siis ole todennäköistä että kaikki penikset kasvaisivat niin isoiksi kun 18cm. Keskiverto penis on suunnilleen 14 cm, mutta se tarkoittaa myös sitä että 9cm on yhtä "normaalia" kuin 19cm.

Peniksen koosta ei kannata ottaa stressiä. Et oikeastaan pysty mitenkään vaikuttamaan asiaan, joten murehtiminen on aivan turhaa. Kunhan otat kumppanisi huomioon ja keskityt häneen niin seksielämäsi tulee olemaan mahtava, riippumatta siitä kuinka iso tai pieni kalusi on.

Haleja

Tessi

1 Kommentit

  • Joni maisema 01/04/2018 1:35am (3 vuotta sitten)

    Olen 47 ja penikseni on vieläkin vain 11 metriä

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Millaista koulutusta vaaditaan Kelan etuuskäsittelijöiltä?
Lue lisää

Haluaisin tietää, mitä koodari käytännössä tekee. Onko perusnetinkäyttäjällä mitään toivoa opiskella koodariksi? Kuinka pitkä olisi opiskeluaika? Työtä ilmeisesti olisi tarjolla. Millainen palkka kood...
Lue lisää

Onko mahdollista kouluttautua merkonomiksi niin, ettei opiskeluun sisälly lainkaan englannin eikä minkään muunkaan vieraan kielen opiskelua?
Lue lisää

Hei! Olen nuori 16- vuotias lukiolainen, käyn lukion toista vuosiluokkaa. Minulla on sellainen ongelma, että haluaisin vaihtaa lukiota. En viihdy kyseisessä lukiossani ollenkaan sillä tämä on pieni ko...
Lue lisää