Ei oo

30.09.2021
Mietin ku mul on ihastus... ja se vaikuttaa siltä et seki ois vähä ihastunu muhun mut oon niin epävarma... Lime
kix

Ungdomsinformatör Kix Vastaa

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

11.10.2021

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi ja pahoittelut, että jouduit odottamaan vastausta.

Ihastuminen on aina jännittävää ja erityisesti silloin, kun ei ole täysin varma, onko toisella osapuolella samat fiilikset. Oikeastaan ainoa keino, millä saa tietää asian varmaksi, on kysyä toiselta – vaikka se tuntuukin vaikealta varsinkin silloin, jos on itse epävarma.

Toisen kiinnostusta voi ”testata” esimerkiksi hakemalla ihastuksen kohteen katsekontaktia ja tarkkailla, luoko hän katsekontaktin takaisin, keskustelemalla hänen kanssaan ja tutustumalla paremmin (joko kasvotusten tai viesteillä), yrittää kehua toista ja katsoa, miten hän reagoi siihen jne. Jos ihastuksen kohde reagoi hyvin, voi kokeilla pientä koskettamista – esim. istua lähelle niin, että polvet tai kyynerpäät koskettavat toisiaan, korjaamalla vaikka toisen hupun/kauluksen asentoa tai jos toinen vaikuttaa suhtautuvan tosi hyvin – voi käydä halaamassa.

Mielestäni voisit yrittää jatkossa saada yhteyden ihastuksen kohteeseesi, jotta hänkin saisi mahdollisuuden huomata sinun kiinnostuksesi. Jos vaikuttaa siltä, että hän on myös kiinnostunut – ole rohkea ja kerro tunteistasi. Usein on parempi saada selvyys siitä, mitä mieltä toinen on kuin pyöriä ympyrää ja jäädä pohtimaan asiaa – paras keino selvittää asia, on kysyä toiselta.

 

Tsemppiä!

Terveisin, Kix

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi

Moi. Minä ja minun poikaystävä ollaan oltu yli vuoden yhdessä ja on sujunut hyvin. Mutta hän oli kavereittensa kanssa strippiklubilla viettääs yhden kaverin syntymäpäivää. Johka poikaystäväni ei halun...
Lue lisää

Voiko tyttö laittaa kondomin suulla peniksen päälle? Se olisi superkuumaa.
Lue lisää

Moi, millainen on hyväpyllyinen nainen?
Lue lisää

Eli joo yks tyttö haluis ol munkaa yhes, ja kyl mäki mut tuntuu siltä ku en olis valmis siihen. Nii mitä pitäis tehä.
Lue lisää