Kysmys

29.03.2021
Eli joo yks tyttö haluis ol munkaa yhes, ja kyl mäki mut tuntuu siltä ku en olis valmis siihen. Nii mitä pitäis tehä. Kkk
thumbnail image1

Nuorisotiedottaja Piia Vastaa

01.04.2021

Hei!

Suhteen aloittamisessa herää aina paljon kysymyksiä – haluunko seurustella, oonko valmis ”sitoutumaan”, onko tunteet molemmin puolisia, miten edetä, miten kertoa muille, mitä mieltä muut ovat jne. Se on täysin normaalia ja lähes jokainen pohtii ainakin osaa näistä kysymyksistä aloittaessaan suhdetta.

Koska sinua selvästi kiinnostaa tämä tyttö ja haluaisit myös olla yhdessä hänen kanssaan, neuvoisin, että annat asioiden edetä omalla painollaan. Ajatus siitä, että pitäisi ”sopia” olevansa yhdessä, voi pelottaa. Loppujen lopuksi se tuskin kuitenkaan muuttaa hirveästi asioita. Näkisin sen positiivisina puolina sen, että kummankaan ei tarvitse pohtia sitä, onko toinen kiinnostunut ja teillä olisi ns. yhteiset pelisäännöt, jotka tekevät yhdessä olemisesta molemmille helpompaa.

Moni pohtii suhteen alussa sitä, mitä sitten, kun muut saavat tietää ja mitä mieltä he ovat. Aluksi voisi olla hyvä kertoa asiasta vain yhdelle tai kahdelle luotettavalle kaverille. Jos haluat itse olla yhdessä tytön kanssa ja se tekee sinut onnelliseksi, myös kaverit ovat varmasti iloisia asiasta. Muiden mielipiteitä ei kannata liikaa miettiä – vaan keskittyä ennemmin siihen, mitä itse haluaa ja mistä itse tykkää.

Tsemppiä ja hyvää pääsiäistä!

Terveisin, Piia

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Moi

Moi. Minä ja minun poikaystävä ollaan oltu yli vuoden yhdessä ja on sujunut hyvin. Mutta hän oli kavereittensa kanssa strippiklubilla viettääs yhden kaverin syntymäpäivää. Johka poikaystäväni ei halun...
Lue lisää

Voiko tyttö laittaa kondomin suulla peniksen päälle? Se olisi superkuumaa.
Lue lisää

Mietin ku mul on ihastus... ja se vaikuttaa siltä et seki ois vähä ihastunu muhun mut oon niin epävarma...
Lue lisää

Moi, millainen on hyväpyllyinen nainen?
Lue lisää