Kuka ostaa lisää avaimia?

31.12.2012
Muuttaessani kaksioon asukkaita oli vain yksi. Tämän vuoden alusta kaksi asukasta lisää 12 ja 14 vuotiaat. Käytössämme vain yksi asunnon avain. Kumpi on velvollinen ostamaan kaksi vielä tarvittavaa avainta? Vuokralaisen vai vuokranantaja?
18.10.2013

Vuokranantaja on velvollinen hankkimaan riittävä määrä avaimia vuokralaisille. Ohjeiden sekä hyvän vuokratavan mukaan, avaimia pitää olla käytössä vähintään yhtä paljon kuin huoneistossa asukkaita. Jos haluat lisää tietoa lainsäädännöstä voit ottaa yhteyttä esim. Kuluttajavirastoon tai Vuokralaisten keskusliittoon.

T Decibel asiantuntijat

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Hei!

Sellaista lähtisisn kysymään että kun tässä nyt on jo jonkin aikaa harkinnut oman talon ostoa ja sopiva kohdekin on löytynyt. Nyt se "ongelma" on sitten että miten sen talon ostaa?

Eli käytänn...
Lue lisää

Moikka!

Olen tässä jo vuoden verran harkitsenut muuttoa omilleni, eli pois porukoitten nurkista. Täyttän tammikuussa 20v ja on jotenkin semmonen tunne että tekisi mieli aloitaa oma elämä ja alkaa iha...
Lue lisää

moikka!

Elikkäs nyt mie haluaisin vähän neuvoja että ,itä kaikea pitää ottaa huomioon ja miten toimia jos meinaa ulkomaille muuttaa. Tarkoitus mulla olisi muuttaa Rovaniemeltä Joko Fairbanksiin tai W...
Lue lisää

Moikka!

Mitä kaikki minun kannattaa selvittää/huomioida jos haluan muuttaa vuokralle?

Opintotuki ja asumislisä on jo tarkistettu. Mutta mitä muuta minun vuokraajaan pitää tietää/huomioida.

Vanhemm...
Lue lisää