Pojat

04.03.2018
Onko tämä kyseinen poika kiinnostunut/ihastunut minuun? Helpme!!
Nuortenelama2

Nuorisotiedottaja, Nuortenelämä.fi Vastaa

08.03.2018

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Pohdit, voisiko kertomasi poika olla ihastunut sinuun tai kiinnostunut sinusta. Viestisi perusteella niin voi hyvinkin olla.

Jos on kiinnostunut toisesta henkilöstä, silloin usein halutaan jutella hänen kanssaan ja lähetellä hänelle viestejä. Yleensä myös viesteihin laitetut sydämet ovat merkkejä välittämisestä. Myös tuollaisesta mainitsemastasi "tuunko lämmittää" –viestistä voisi päätellä, että poika haluaa pitää huolta sinusta ja viettää aikaa kanssasi. Kertomasi perusteella voisi siis sanoa, että poika ainakin vaikuttaa olevan kiinnostunut sinusta.

Usein ihastumisesta viestii myös esimerkiksi se, että henkilö haluaa tietää sinusta paljon asioita, hän kysyy mielipidettäsi, hän haluaa viettää aikaa kanssasi ja se, että hän on sinulle erityisen mukava. Joskus kuitenkin toisen viestit ja käyttäytyminen voivat olla harhaanjohtavia tai niitä voi olla muuten vaikea tulkita. Ei siis voida aina varmuudella sanoa, onko joku ihastunut toiseen vai ei. Varmin tapa selvittää asia, on kysyä sitä henkilöltä itseltään suoraan.

Voit myös lukea lisää mahdollisista ihastumisen merkeistä Decibel.fi-palvelun Miten tietää, että joku on ihastunut –osiolta.

Toivottavasti vastauksesta oli sinulle hyötyä!

Terveisin, Riina – Nuortenelämä.fi

Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
nutikoordinaatio@ouka.fi
www.koordinaatti.fi

Yhteistyökumppanimme Nuortenelämä.fi on vastannut tähän kysymykseen. Kysymys ja vastaus julkaistaan myös Nuortenelämä.fi –palvelun Kysyttävää-palstalla.

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä sivua.

Kysy oma kysymys

Lähetä kommenttisi

HUOM! Esitä kysymyksesi kysy pois-osiossa.

Onko totta, että vahingonilo on monelle paras ilo? Olen pannut merkille, että jotkut ovat hirmu iloisia, kun toiselle sattuu vahinko, että puhkeaa vaikka autosta rengas, tai liukastuu ja kaatuu tai am...
Lue lisää

Kaverini väitti minulle, että on olemassa kolmen laisia ilveksiä: kissailveksiä, koirailveksiä ja susi-ilveksiä. Voiko se pitää paikkaansa? En ole ennen kuullut tuollaista.
Lue lisää

Miten voi toimia jos haluaa protuleirille mutta vanhemmat eivät päästä sinne ja pakottavat riparille ja sinne jo ilmoitettu
Lue lisää

Miksi teidän logonne on pippeli?
Lue lisää